IKMF

Grootste internationale Krav Maga federatie ter wereld

Bij Krav Maga Den Haag bieden we je trainingen op een hoog kwaliteitsniveau dat wordt gewaarborgd door het IKMF, de grootste internationale Krav Maga federatie ter wereld. Onze instructeurs zijn allemaal IKMF gediplomeerd en nemen jaarlijks IKMF-examens af om hun vaardigheden op niveau te houden en verder te ontwikkelen. Ze delen je passie voor vechtsporten en geven met plezier les aan gelijkgestemde sporters, met wie ze ook kunnen sparren. Heel stimulerend om ook hun eigen vaardigheden continu te verbeteren en te versterken.

 

Wat de IKMF doet

IKMF bewaakt de kwaliteit van het systeem en voeren aanpassingen door zodat het up-to-date blijft en tijdig wordt aangepast aan de ontwikkelingen van de moderne maatschappij. Dit doen ze niet alleen door alle examens van de instructeurs af te nemen, maar ook door landelijke examens te organiseren, hierdoor wordt er ook indirect op toegezien dat de instructeurs en scholen kwaliteit leveren aan hun leden. Alle studenten van Krav Maga Den Haag, kunnen ook gebruik maken van de kennis en logistiek van deze organisatie. De IKMF ondersteunt ons met trainingen, seminars, centrale examens, boeken, dvd’s, een uitgebreide website en de expertise van zeer ervaren beoefenaars van Krav Maga. Via de IKMF maken alle Krav Maga Den Haag-studenten en instructeurs deel uit van een internationale club van Krav Maga beoefenaars die allemaal de passie en liefde delen voor deze sport.

Alle Krav Maga Den Haag leden moeten lid zijn van het IKMF

Om bij Krav Maga Den Haag te kunnen trainen is het verplicht om ook lid te worden van de IKMF. Het is  niet mogelijk om examen te doen wanneer je geen lid bent. Lid worden regel je zelf via de IKMF website.