Krav Maga Den Haag staat voor sportiviteit, plezier en respectvolle omgang

Plezier, zelfverdediging, veiligheid en gezondheid zijn de kernwaarden die Krav Maga Den Haag als sportschool kenmerken. Vandaag de dag staat Krav Maga Den Haag bekend als een school waar het gaat om verantwoord, sportief en met plezier sporten, in een open sfeer waar iedereen respectvol met elkaar omgaat.

Onze zelfverdedigingsschool Krav Maga Den Haag, richt zich primair op de volgende doelgroepen:

  1. Tieners
  2. Kinderen
  3. Volwassenen
  4. Vechtsport liefhebbers
  5. Bedrijven en scholen

 

Tieners van 12 t/m 16 jaar

Tieners, voor deze doelgroep bied Krav Maga Den Haag, de Krav Maga junior lessen aan. Het grote verschil met de Krav Maga lessen voor volwassenen is dat tijdens deze training je alleen met leeftijd genootjes traint. Verder wordt er meer aandacht besteed aan de context van het probleem:

Er is namelijk een groot verschil wanneer er op school een pestkop is, die regelmatig tegen je schooltas schopt, iemand je gsm probeert te stelen of wanneer je door een volwassenen wordt aangevallen met een mes.

Kinderen van 5 t/m 12 jaar

Kinderen, Voor deze doelgroep bied Krav Maga Den Haag, de FunFightFit lessen aan. Deze training heeft een hoog pedagogisch karakter. Je leert omgaan met plagende klas genootjes, vreemde mensen die je proberen mee te nemen of kinderen die met je willen vechten. Verder leer je omgaan met verlies, winst, pijn, andere kinderen en krijg je een stukje discipline mee. Daarnaast heeft de training een hoog Fun gehalten, we doen een heleboel spellen en oefeningen die naast een pedagogische doelstelling ook gewoon heel leuk zijn. Zo verbinden we sport, spel en leren met elkaar.

Volwassenen

Volwassenen, voor deze doelgroep bied Krav Maga Den Haag een modern realistisch verdedigingssysteem dat zich goed aanpast aan de eisen die onze huidige maatschappij. De trainingen zijn leuk, snel, effectief en ook nog eens goed voor je kracht en conditie. We trainen onder anderen hoe om te gaan met aanvaller die groter en sterker is, die een wapen gebruikt of wanneer je door meerdere tegelijk wordt aangevallen. Daarnaast behandelen we hoe we bepaalde zaken kunnen voorkomen en waar we op moeten letten om ons of onze naasten veilig te houden.

Vechtsport liefhebbers

Vechtsport liefhebbers. Krav Maga Den Haag bied een uitdagende, reality based, zelfverdedigingssysteem, Krav Maga aan. Naast de effectieve technieken, trainen we ook onder druk. We trainen verschillende scenario’s, we oefenen buiten, in de regen, op het stand, in het donker, met veel geluid of tegen meerdere aanvallers. Elke training bestaat uit kracht en conditie oefeningen, technieken en aan het eind worden de geleerde technieken geteste en getraind onder gecontroleerde stres. Kort om, ben je op zoek naar een vechtsport in Den Haag, kom bij ons langs voor een gratis proefles!

Bedrijven en scholen

Bedrijven en scholen, Krav Maga Den Haag werk regelmatig samen met bedrijven en scholen. Je kan bij ons een een of meerdere trainingen boeken. De trainingen kunnen geheel naar wens en op maat aangepast worden.

Naast trainingen die gericht zijn op de fysieke zelfverdediging (Krav Maga) hebben we ook specialisten die andere trainingen kunnen geven, namelijk de Rots en Water training (psychofysieke weerbaarheid), rkc training (bodyweight en kettlebelt) en communicatie training (verbalen zelfverdediging)